SORL BULGARIA
 
 

КАТАЛОЗИ

Продукти

SORL България предлага широка гама продукти за товарни автомобили и както и за системите, които ги поддържат: съхранение, доставка и защита на въздуха, конвенционални и електронни устройства за контрол на спирачките, задействане на спирачките и прикачване на ремаркета. Вие и вашите клиенти ще се възползвате от качествени алтернативни продукти, отговарящи на всички изисквания и спецификации на OEM. Общите усилия на R & D екипа на SORL и нашите инженери в Лабораторията водят до нови висококачествени продукти за европейския пазар.

Спирачни системи

Въздушни системи

Елекронни модули за управление

Като световен лидер в спирачните системи, SORL има дългогодишен, гарантиращ безопасността и качеството на нашите спирачни решения. Предлагаме всичко, от което се нуждаете:

Спирачни камери

Пружинни спирачки

Скоби

Диафрагми

>Разбирайки значението на постоянния и стабилен въздушен поток през камиона и ремаркето, разполагаме с широка гама от продукти, които отговарят на вашите нужди:
Компресори

Въздушни резервоари

Дехидратори и филтри

Нагреватели

Многопътни предпазни кранове

Ограничители на налягането

Предпазни клапани

Продуктите SORL в областта на електронните системи, които предлагаме, варират от електронни спирачни системи (EBS) до антиблокиращи спирачни системи (ABS):
ABS ECU

ABS Соленоидни модулатори

ABS Сензори

ABS Pole Wheels

ABS Кабели

Консумативи

От тук може да свалите актуалните ни каталози с пълното ни порфолио от продукти. Може да изплзвате търсачката за да откриете коктретен продукт. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за запитвания и въпроси, ще се радваме да ви помогнем.


Име на файл Размер  
Турбо компресори 8.37M изтегли
Въздушни Спирачни Системи 11.67M изтегли
Компресори 11.27M изтегли
Дебитомер 552.43K изтегли
Накладки 28.15M изтегли
Дискове 1.99M изтегли
Филтри за дехидратори изтегли
Части за EBS изтегли
Електрически помпи изтегли
Електрически части изтегли
Филтри изтегли
Електрически компресори и помпи изтегли
Нови продукти 2018 изтегли
НОВИ ПРОДУКТИ 2019 изтегли
СОРЛ Продукти изтегли
Нови Продукти 2017 изтегли
Спирали ПВЦ Шлаух и фитинги изтегли
АКТУАЛНО

• Завод за отливки
СОРЛ придоби нов завод за висококачествени отливки с фокус за прооизводителите на оригинално оборудване, както и афтърмаркет производители като Mercedes, Changan Ford, ZF, Bosch, TRW, Valeo, Wabco, Sanden и др.


• Патентна награда за СОРЛ
Ние сме щастливи да споделим SORL Auto Parts, Inc., водещ производител и дистрибутор на автомобилни спирачни системи, както и други ключови свързани с безопасността авточасти, че дизайна и проекта за електрически въздушни компресори спечели "2017 Excellent State Patent Award ". Държавната патентна награда е най-високата държавна патентна награда в Китай и е единствената награда на правителството, призната от Световната организация за интелектуална собственост (WIPO).


• Патентна награда за СОРЛ
KORMEE - Водещ глобален производител на ABS и EBS системи за товарни автомобили!


• Повече за СОРЛ
SORL разработва, произвежда и дистрибутира автомобилни спирачни системи и други ключови авточасти свързани с безопасността на търговски и пътнически превозни средства.Brake  Lining
http://www.sorl.cn/
http://www.tuv.com/bg/
http://www.iso.org
СОРЛ България ООД СОРЛ България ООД
2022, Всички права запазени.. Политика за защита на личните данни
SORL BULGARIA